jangan buka

hai kenapa nak buka benda ni kan dah bagi amaran tak boleh masuk degil jugak . memandangkan anda telah buka saya bagitahu jelah , jika anda hendak tahu lah pihak kami tidak paksa . anda hendak tahu tentang macam macam perkara sila pergi ke color note iaitu sejenis macam inkpad anda perlu cari tajuk yang ditulis dalam bahasa jepun . disitu ada banyak tajuk yang berbahasa jepun , senang sahaja anda perlu cari yang mana berkunci itu sahaja . jika hendak tahu apa kuncinya sila main game yang anda selalu main okey bye.yang penting jangan bagitahu orang lain. bye ingat jangan bagitahu orang lain.

hello

hai kenapa nak buka benda ni kan dah bagi amaran tak boleh masuk degil jugak . memandangkan anda telah buka saya bagitahu jelah , jika anda hendak tahu lah pihak kami tidak paksa . anda hendak tahu tentang macam macam perkara sila pergi ke color note iaitu sejenis macam inkpad anda perlu cari tajuk yang ditulis dalam bahasa jepun . disitu ada banyak tajuk yang berbahasa jepun , senang sahaja anda perlu cari yang mana berkunci itu sahaja . jika hendak tahu apa kuncinya sila main game yang anda selalu main okey bye.yang penting jangan bagitahu orang lain. bye ingat jangan bagitahu orang lain.

I have a problem, I started calling rainbow as Arashi whenever I see it

I have boyfriend but I dont love him since Sakuraiba already took my heart away. poor him~

i swear i’m drooling here… if only aiba-chan is a real doctor, i will refer many many patients to him
chamichamiloveee:

Last Hope drama

i swear i’m drooling here… if only aiba-chan is a real doctor, i will refer many many patients to him

chamichamiloveee:

Last Hope drama

(via randompichalove)

that’s the reason why i keep using my old phone. cuz it’s the same type like aiba-chan’s!

duangtamuk:

Aiba was in many smart phone CM. But!!!!! Can’t believe he is not only don’t use smart phone, but he also has been holding his old mobile

serious aiba is cool-handsome

serious aiba is cool-handsome

(via waratte-naite)

aiba masako is the gorgeous alluring one.
ohno satoko is the cute-kawaii gyaru.
ninomiya kazuko is a nice pretty but poor girl (who always be a protagonist character in drama)
sakurai shoko is beautiful happy-go-lucky lady
matsumoto junko is a cool tsundere one
mariaelvin:

ahahahahahaha Xd totemo suteki..~!!! kyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.~!!!

aiba masako is the gorgeous alluring one.

ohno satoko is the cute-kawaii gyaru.

ninomiya kazuko is a nice pretty but poor girl (who always be a protagonist character in drama)

sakurai shoko is beautiful happy-go-lucky lady

matsumoto junko is a cool tsundere one

mariaelvin:

ahahahahahaha Xd totemo suteki..~!!! kyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.~!!!

fuckyeahasiaticboys:

omg, so beautiful, so pretty, so gorgeous, so flawless like an angel. asdfghklahahaasdfghkl…

i cannot not reblogged this. my heart went doki2 and i’m a girl

(via waratte-naite)